Over mij

Over mij

Ik ben een extern vertrouwenspersoon voor bedrijven met meer dan 5 jaar ervaring.

Ik ben betrouwbaar en benaderbaar

Ik ben Randi Verdonk en ik werk als externe vertrouwenspersoon voor bedrijven. Als vertrouwenspersoon kun je bij mij terecht als je te maken hebt met pesten, agressie en geweld, discriminatie en seksuele intimidatie op het werk. Mijn visie is dat een organisatie floreert met gezonde medewerkers. Een gezonde medewerker is een medewerker die zich veilig en prettig voelt op zijn werk. Ik zet mij daarvoor in en ondersteun de melder hierbij.

Bij de functie van vertrouwenspersoon komen mijn vaardigheden goed van pas: integer, onafhankelijk, rijk aan levenservaring, toegankelijk, empathisch, luistervaardig, onpartijdig en natuurlijk vertrouwelijkheid.

Vaardigheden

Als vertrouwenspersoon staat ik voor je klaar bij vragen, problemen of twijfels over ongewenst gedrag. De vertrouwenspersoon is klankbord, begeleider en kan je waar nodig doorverwijzen. De vertrouwenspersoon beschikt over een luisterend oor en kan je ondersteunen bij het bepalen van eventuele vervolgstappen.

Integer
100%
Onafhankelijk
100%
Rijk aan levenservaring
100%
Toegankelijk
100%
Empathisch
100%
Luistervaardig
100%
Onpartijdig
100%
Natuurlijk vertrouwelijkheid
100%

Ervaring

2020-2024

v.v. DSE

Vertrouwenspersoon

Een paar van je teamgenoten hebben steeds ruzie. Je voelt je niet zo veilig bij die medespeler. Je durft niet goed je mening te laten horen. Er kunnen allerlei onderwerpen zijn waarover je wil praten. Om je hart te luchten. En om te zoeken naar een goede en passende oplossing. In alle vertrouwen én strikte vertrouwelijkheid. Dat kan bij de DSE-vertrouwenspersoon.

2018-2024

Bruynzeel Keukens

Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon: Verzorgt de eerste opvang van werknemers die zijn lastiggevallen en die hulp en advies nodig hebben. Bekijkt of een oplossing in de informele sfeer mogelijk is.

Werk